Geen categorie

De laatste wensen

Het overlijden van een dierbare is lastig. Een persoon die veel voor je betekent en er plotseling niet meer is. Je dacht nog een dag te hebben om afscheid te kunnen nemen. Een dag hebben om te kunnen zeggen dat je van diegene hield. Een dag om diegene nog een afscheidsknuffel te kunnen geven. Ook al zou het maar 1 minuut langer zijn, dat is 1 minuut langer genot van de andere persoon. Elk persoon wil de wensen van degene die overleden is laten uitkomen. Doen wat er van hem of haar wordt gevraagd. Er gaat geen seconde voorbij dat je niet aan diegene denkt. Ook al is die er niet meer fysiek die persoon is er in het hart. Ondertussen waakt hij of zij over je heen vanaf boven. Hij of zij ziet alles wat er gebeurt en is trots op alles wat je bereikt. Ook al kan diegene het niet tegen je zeggen. In deze lastige periode heb je alle steun nodig die er is. Iedereen rouwt op een andere manier. Soms wil iemand alleen zijn of juist omringt door personen.

Een hoge druk

Maar ook wil je natuurlijk dat je jouw dierbare een mooie uitvaart wil geven. En dat is mogelijk. Je wordt geholpen door deze lastige periode. Er is persoonlijk contact om alle wensen van jouw dierbare waar te maken. Voor de persoon die dit allemaal moet regelen kan dit erg overweldigd zijn. Natuurlijk ben je erg druk met het verwerken van het verliezen van deze persoon.

Een mooie herinnering

Hoe mooi is het als jij de wensen van jouw dierbare kan vervullen. Bijvoorbeeld een mooie uitvaart met mooie bloemen en muziek. En daarnaast natuurlijk mooie verhalen en herinneringen over de dierbare. Zoals ik bijvoorbeeld vertelde over mijn opa, hoe wij vroeger samen speelde. Hoe ik altijd stiekem een extra koekje van hem kreeg zonder dat oma het wist, maar hier kwam ze natuurlijk altijd achter.

Alle steun

Hierom kan je bij Iede Hoorn uitvaartzorg uitvaartbegeleiding krijgen. Je kunt alle zaken vertellen die je in de uitvaart wil om de dierbare een mooi afscheid te kunnen geven. Hiervoor wordt alles geregeld zodat het voor de nabestaande minder overweldigend is. Ook al is dit niet het gene waar de nabestaande zich de meeste zorgen om maken is het toch fijn om te weten namelijk een kostenopgave nadat alle wensen zijn uitgesproken. Hierbij wordt steun geleverd en advies voor bepaalde keuzes. Zoals eerder gezegd je kan in zo een tijd alle steun gebruiken die je kan krijgen.