douchetoilet well-fair
Lichaam

Douchetoilet: de échte porseleinen troon

Zoals het potje thuis zit, zit ie nergens. De boodschap komt nou eenmaal het beste over op uw eigen porseleinen troon. Met een douchetoilet toiletteert u pas écht als een vorst. Zittend op uw verwarmde toiletbril, reikt u naar het rolletje toiletpapier… oh nee, dat is niet nodig! U kunt gewoon blijven zitten en wordt schoongespoeld met een comfortabel doch stevige douche van onder. Pas wel op, want eenmaal gewend wilt u nergens anders meer naar het toilet!

Geen moeilijke bewegingen meer

Al die luxe in het kleinste kamertje, dat vindt iedereen wel fijn. Toch heeft een douchetoilet ook praktische voordelen. Well-Fair is gespecialiseerd in wooncomfort, met als doel dat senioren langer thuis en zelfstandig kunnen blijven wonen en kent als geen ander de voordelen van een douchetoilet. Een daarvan is, dat u geen toiletpapier meer nodig hebt. Dat is erg prettig voor senioren en mensen met rugproblemen, voor wie de draaibeweging en positie die bij het gebruik van toiletpapier wel eens lastig en pijnlijk is. Bovendien is schoonmaken met warm water hygiënischer dan met papier, met minder kans op een geïrriteerde huid na afloop.

Ook interessant om te bekijken bij Well-Fair: voor een goede nachtrust gaat u voor het hoog laag bed of seniorenbed.

Verschillende modellen

Met het oog op bovenstaande is het douchetoilet een onmisbaar hulpmiddel in huis. Op het moment van schrijven heeft Well-Fair vier modellen douchetoilet in het assortiment. Alle modellen zijn voorzien van technische hoogstandjes en hoogwaardig materiaal, waarmee uw toiletbezoek een ware welness-ervaring wordt. Neem bijvoorbeeld de douchearm. Dit is geen eenvoudig fonteintje, maar een automatisch in- en uitschuivend en zelfreinigend mechanisme. De efficiënte spoeltechniek zorgt voor de nodige waterbesparing en weer een andere techniek zorgt voor de snelle verdwijning van nare geurtjes. De enige vraag die nu nog overblijft is, welk model douchetoilet u kiest. Bij die keuze helpen de experts van Well-Fair u graag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *