Geen categorie

Inspiratie voor het verbouwen van je huis

Jeuken jouw handen al om deze zomer aan de slag te gaan met het verbouwen van jouw huis tijdens de bouwvak maar ben je er nog niet helemaal uit wat je wil verbouwen? In dit blog vind je een paar punten die je punt gaan aanpakken en veranderen aan jouw huis, die voor meer ruimte en wooncomfort zorgen. Ben je benieuwd geworden naar deze tips? Lees dan snel verder!

Plaats een schuifpui

Wellicht heb je er al eens over nagedacht, misschien is dit een heel nieuw concept voor je. Het installeren van een schuifpui in je woonkamer naar de tuin is wellicht één van de beste keuzes die je ooit in je leven zal maken.

Een schuifpui is een ontzettend makkelijke manier om ruimte te besparen op een plek waar je het eigenlijk niet hebt. Je hoeft geen rekening meer te houden met de draaicirkel van je buitendeur, het onderhoud is lichter dan een houten deur en misschien wel de belangrijkste: een schuifpui isoleert beter dan een reguliere deur.

Behalve deze bovengenoemde voordelen is er ook nog het feit dat een schuifpui veel meer licht binnenlaat dan een normale muur of deur. Ook zijn schuifpuien van kunststof duurzamer omdat ze simpelweg niet verouderen. Daarom is het maken van een schuifpui in jouw woonkamer een geweldig idee!

Maak een dakkapel in je woning

Er zijn meerdere redenen waarom je het plaatsen van een dakkapel zou kunnen overwegen. Eén hiervan is bijvoorbeeld dat je meer lichtinval wil. Een andere kan zijn dat je meer ruimte wens op je zolder. Wat je reden ook is, een dakkapel plaatsen is altijd een goed idee.

Wanneer je een dakkapel door Jordens laat plaatsen zijn er al helemaal geen punten die aangeven dat je het niet zou moeten doen. Je kunt de dakkapel helemaal laten versmelten met jouw huis. Zo lijkt het net of hij er altijd al gezeten heeft! En hij zal er ook nog wel even blijven zitten, aangezien het feit dat de dakkapellen van Jordens van hoge kwaliteit zijn. Dit maakt dat de dakkapellen duurzaam zijn in gebruik. Ook het onderhoud is vrij makkelijk door de kunststoffen die worden gebruikt. Dit geldt uiteraard ook voor de dakfolie.

Zonwering plaatsen

Wellicht is dit niet iets wat echt daadwerkelijk gelijk staat aan het verbouwen van je huis, maar het kan wel een leuke toevoeging zijn op hetgeen wat je al hebt staan. Wanneer je er niet op zit te wachten om binnen een rolluik te monteren of andere zonewerking, kan een knikarmscherm een mooie uitkomst bieden.

Deze ken je nog wel van vroeger!  Je moet er met een hengel aan zwengelen en vervolgens komt er een zonnescherm als het ware uit je muur getrokken om jouw terras te beschermen van de warme zonnestralen. Ook een leuke optie, toch?