Gezondheid,  Lichaam

Een gezonde en egale huid met ZO Skin Health

Gedurende de koude wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Ik ben daarom sinds kort overgestapt op een nieuwe lijn huidverzorgingsproducten: ZO Skin Health. ZO Skin Health is een huidverzorgingslijn van dr. Zein Obagi. De producten onderhouden je huid, waardoor je lang kunt genieten van een gezonde en mooie teint. Je kiest met dit merk voor luxe voor je huid.

De filosofie achter ZO Skin Health

Volgens de website is de huidverzorgingslijn ontworpen vanuit de visie dat huidaandoeningen niet op zichzelf staan maar veroorzaakt worden door een onbalans in wat de huid nodig heeft. Dr. Zein Obagi heeft dan ook de verschillende producten zodanig ontworpen dat ze een holistische aanpak vormen voor wat de huid nodig heeft.

Zo werkt SO Skin Health

De verzorgingsproducten van dr. Zein Obagi werken aan huidverbetering op medische en niet-medische wijze. In de producten zitten verschillende stoffen die bekend staan om hun goede eigenschappen voor de huid, zoals vitamine C, retinol en melkzuur. De cellen worden door deze stoffen weer op gang gebracht waardoor je huid actief weer zal herstellen en de natuurlijk balans zal terugvinden.

Huidverzorging en reiniging: stap voor stap

Hoe ziet de ideale huidverzorging er uit met de producten van SO Skin Health? Je begint met het grondig reinigen van je huid. Gebruik bijvoorbeeld een gel of mouse om je hele gezicht te wassen met het schuim. Spoel dit er daarna af. Er blijft echter altijd wat vuil en vettigheid van een reiniging achter, daarom kun je hierna het beste wat tonic op een waterschijfje doen en hiermee de restjes verwijderen. Wil je nog meer diepe reiniging? Gebruik dan een peeling of scrub om dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen. Daarna kun je het beste een masker of olie gebruiken om je huid weer tot rust te laten komen en te verzachten. Je zou dit na een half uur bijvoorbeeld er weer af kunnen halen, om dat een wat lichte crème aan te brengen die je de rest van de dag of nacht kunt dragen.

Programma’s en kits passend bij jouw huidtype

Wil je ook kennismaken met de producten van ZO Skin Health? Kies dan voor één van de speciale kits die er verkrijgbaar zijn. De programma’s en kits van ZO Skin Health zijn speciaal ontwikkeld om een volledig productenpakket aan te bieden voor diverse huidsituaties. Je kunt de normale dagelijkste verzorging kit nemen. Maar zo zijn er programma’s voor huidveroudering, onzuiverheid of pigmentatieproblemen. Zo weet je dat je precies de juiste producten bij elkaar gebruikt die zijn toegespitst op wat jouw huidtype nodig heeft.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *