SOA thuistesten
Zorg

Een SOA thuistesten

Waar staat een soa thuistesten voor? Het spreekt eigenlijk al voor zich het is een test die je thuis kan doen om te kijken of je een seksuele overdraagbare aandoening hebt. 

SOA thuistesten

Soa

Een seksuele overdraagbare aandoening is voor niemand leuk. En het kan ook zeker ernstige gevolgen hebben voor jou en je eventuele bedpartner. Een SOA kan namelijk zorgen dat vrouwen onvruchtbaar kunnen worden of dat een man wratten krijgt of een bloedvergiftiging kan krijgen. Reden genoeg dus om het snel te laten behandelen. Maar hoe pak je die soa het beste aan? Een soa kan je ook thuis testen en hoef je dus niet helemaal naar de dokter voor. Je kan ook met een test uitzoeken welke soa je hebt, maar vaak weet je dat al door middel van de symptomen die je hebt. 

Je hebt een soa? wat nu? Je kan online anoniem contact leggen via verschillende websites om een medicatie te krijgen. Maar vaak raden ze aan om gewoon even langs de dokter te gaan. Je hebt natuurlijk verschillende medicaties om verschillende soa’s te behandelen. Sommige zijn wat sterker dan de anderen. Raadpleeg altijd iemand die er meer over weet en ga vooral niet zelf aan de slag met andere rare pillen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *