Lichaam

Eindelijk sparen voor een haartransplantatie

Velen besluiten om dit jaar niet met vakantie naar het buitenland te gaan. Dit omdat de ontwikkeling van de besmettingen met het coronavirus op het moment nog veel onzekerheid geeft. We volgen allemaal het nieuws en weten daardoor dat het virus snel weer kan opleven. Reis je naar een land dat code geel heeft gekregen, kan het zomaar zijn dat dit tijdens je vakantie oranje wordt. Je loopt dan niet alleen een groter risico op besmetting, maar het kan ook zo zijn dat je twee weken in quarantaine moet of dat de kosten die je maakt tijdens een onvoorzien langer verblijf in het land of een vervroegde terugreis naar Nederland niet worden vergoed door je verzekering. Daarbij komt dat er in elk land weer andere regels gelden voor het afstand houden en een mondmasker dragen. Dit alles maakt dat veel landgenoten dit keer thuisblijven of voor een ‘staycation’ gaan: een vakantie in eigen land.

Kies een mooi doel

Men geeft daardoor dit jaar minder uit aan een vakantie. Daar komt bij dat we afgelopen maanden überhaupt minder hebben uitgegeven door onze beperkte bewegingsvrijheid. Al die keren dat we niet naar het theater, de kroeg of een attractiepark gingen, hebben ons geld uitgespaard. Wat je met dat bedrag doet, is uiteraard voor ieder anders. De een heeft het broodnodig voor de betaling van reguliere kosten wegens inkomen dat is weggevallen. Een ander heeft wellicht de mogelijkheid te investeren in zijn of haar huis, zoals in een verbouwing. Maar als je wat geld over hebt gehouden, kan je ook beslissen eindelijk te sparen voor iets dat je allang wilde. Zoals een verre reis of een haartransplantatie waar je eerder niet voor kon sparen.

Zodra het coronavirus in de wereld onder controle is en je weer overal naartoe kan reizen, kan je dit soort activiteiten dan eindelijk ondernemen. Het is prettig om iets bijzonders of moois in het vooruitzicht te plaatsen. Zeker als je al een tijd onzeker bent over je afnemende beharing, is de keuze voor het sparen van een haartransplantatie iets moois om jezelf te gunnen. En terwijl je spaart, kan je je goed voorbereiden door research te doen en te kiezen waar je het wil laten doen.

Ga voor kwaliteit en een goed gevoel

Een haartransplantatie is natuurlijk niet iets dat je zomaar even onderneemt. Het is iets waar je al een tijd over hebt nagedacht en waar je informatie over hebt opgezocht. Wellicht ken je iemand in je omgeving die de stap al heeft genomen en bij wie je een mooi resultaat hebt gezien. Vaak heeft zo iemand gekozen voor haartransplantatie Turkije. Het is namelijk een stuk goedkoper het daar te laten doen, omdat ze met vooruitstrevende behandeltechnieken snel en efficiënt te werk kunnen gaan en daardoor scherpe prijzen kunnen bieden. De kosten voor de operatie, de reis, het vervoer van en naar het hotel, de kliniek en het vliegveld zijn inbegrepen in de totaalprijs. Je weet dus precies waar je aan toe bent en alles is goed geregeld. Zo krijg je ook Nederlandse begeleiding, zodat je geen last hebt van de taalbarrière en overnacht je in een vijfsterrenhotel.

De gedachte na de behandeling jezelf weer een mooi kapsel aan te kunnen meten of met een volle baard rond te lopen, kan een goede reden zijn om eindelijk voor een haartransplantatie te gaan sparen. Neem de tijd je goed te informeren en kies het voor jou beste doel voor je gespaarde geld!