Fietsen op E-bike, de voordelen

Fietsen op een e-bike, wellicht heb je iemand dit al wel eens zien doen. Vele mensen hebben er tegenwoordig zo een en het worden ook steeds meer. Zo hoor je vandaag iets over de langste actieradius en morgen iets over beste elektrische fiets met middenmotor Maar waarom is dit bij zoveel mensen populair en is het ook iets voor jou? Om dit te weten, moet je eerst weten wat de e-bike eigenlijk is en wat het verschil hierin is met de normale fiets. Als je gaat kijken, is er geen wezenlijk verschil tussen de ebike en de fiets zoals je gewend bent. Behalve die letter ‘e’. Waar staat die eigenlijk voor?

E-bike / e-fiets

Deze letter staat voor het woord elektrisch. Ofja, eigenlijk electric. Dit is namelijk een Engels woord, vandaar ook de bike erachter. Dit heeft ermee te maken dat men tegenwoordig heel veel engelse termen gebruikt in de verkoop.Dit komt omdat het met een marketingtechniek hierdoor voor veel mensen interessanter klinkt dan zij in eerste instantie zouden lijken. Denk maar eens, een e-fiets zou immers veel minder interessant klinken dan de e-bike. In het design zien beide soorten fietsen er niet heel anders van elkaar uit, maar als je goed gaat kijken, zullen je de kleinere dingen op gaan vallen. Het is namelijk zo dat je bij een e-bike wat extra vormen en kabeltjes ziet, die zorgen immers voor de echte Amslod e bike ervaring.

Hoe werkt het?

In het frame zit namelijk een systeem verwerkt wat ervoor zorgt dat je trappers ondersteuning krijgen. Of ja, eigenlijk krijgen je trappers niet de ondersteuning, maar jij. Je krijgt met dit mechanisme ondersteuning met fietsen . Dit komt omdat de trappers elektrisch aangestuurd worden en hiermee jou kunnen helpen. Hier heb je vele voorbeelden bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lange fietsen met wind tegen. Dat wordt heel gauw teveel voor iedereen. En in dit land hebben we dit helaas erg vaak. Met deze trapondersteuning krijg je de ondersteuning dus precies wanneer jij het wilt, deze is overigens ook instelbaar. Het nog grotere voordeel is dat je hierdoor blijft fietsen en meer blijft bewegen. Je kunt immers heel ver en lang fietsen als resultaat van de ondersteuning die uitkomst biedt wanneer nodig. Lees echter voor aankoop wel recensies, bijvoorbeeld bij deze consumenten reviews Amslod.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *