Fysiotherapie Veenendaal
Zorg

Fysiotherapie Veenendaal

Tegenwoordig is het mogelijk om zonder tussen komst van een huisarts naar een therapeut te gaan. In dit geval de Fysiotherapie Veenendaal. Vroeger moest je bij klachten eerst naar een huisarts. Deze bekeek of de ernst van jouw klachten wel goed genoeg waren om doorverwezen te worden. Vaak kreeg je een recept uitgeschreven voor pijnstillers en daar moest je het dan mee doen. In uiterste gevallen kreeg je een verwijzing naar een fysiotherapeut.

Gelukkig kan je nu rechtstreeks een afspraak maken bij klachten. Een verwijsbrief is niet meer nodig.

Fysiotherapie Veenendaal

Afspraak maken bij fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie De Ellekoot, bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Deze praktijk heeft diverse therapeuten in dienst.

  • Fysiotherapeut
  • Manuele therapeut

Samen leveren zij diverse diensten, waaronder osteopathie, acupunctuur, kinder oefentherapie en gewone manuele en fysiotherapie. Wanneer je hier een afspraak wilt maken, dan kan je dat via het online inschrijfformulier doen. Hier is geen wachtlijst en bij het inplannen van een afspraak word je al binnen 24 uur geholpen.

Therapie na een ongeval

Er zijn meerdere oorzaken om naar een fysiotherapeut te moeten gaan. Vaak gaat het om een ongelukje binnen huis, of een verdraaiing van de rug. Ook andere kleine ongevallen kan hier goed verholpen worden. Maar ook na een groot ongeval is het mogelijk om de hulp van deze therapeuten in te schakelen. Vaak moeten mensen weer leren lopen en daar kan fysiotherapie De Ellekoot geweldig bij helpen.

Fysiotherapie Veenendaal