Geen categorie

Het bedrijf een upgrade geven

Al een tijdje zijn wij bezig om ons bedrijf naar een hoger level te tillen. Er zijn al veel manieren geweest om dit te doen en eigenlijk zijn wij er nog niet helemaal achter hoe wij dit nu het beste kunnen aanpakken. Daarom heb ik een expert ingeschakeld. Deze expert gaat ons helpen om ons bedrijf aan te pakken, maar ook op lange termijn efficiënt te blijven werken. In deze blog leg ik je uit hoe wij als bedrijf aan de slag gaan met marketing en online adverteren en waarop wij onze keuze hebben gebaseerd.

Marketing is belangrijk

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, marketing is ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Marketing staat eigenlijk centraal voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat een bepaalde dienst of product zo goed mogelijk bij de doelgroep terecht komt, zodat er zo veel mogelijk omzet wordt gegenereerd. Nu zijn wij nog niet heel lang bezig met het produceren van vegan sapjes. We willen de sapjes naar een hoger plan tillen door nieuwe exotische ingrediënten eraan toe te voegen. Een hele nieuwe nichemarkt als het aan mij ligt. Door middel van marketing gaan wij ons product op de kaart zetten. Maar wat valt er onder marketing? Denk bijvoorbeeld aan online adverteren of reclame maken van deur tot deur.

Er zijn verschillende manieren om marketing te maken. Je kan hier mensen voor inhuren, maar je kan het ook zelf doen. Vaak beginnen bedrijven er eerst zelf aan en daarna besteden zij hun tijd uit aan experts. In ons geval zijn wij nog maar net op de markt, maar kiezen ervoor om al ons geld te investeren in online marketing.

Heeft dit wel effect?

Met online adverteren haal je meer omzet uit je campagnes. Je naamsbekendheid wordt groter en het rendement uit Google Ads kun je verhogen. Dit klinkt heel aantrekkelijk allemaal, maar het is iets ingewikkelder dan het lijkt. Je moet een 100% focus hebben om op een level van e-commerce te komen waarin echte kansen liggen. Wij willen naar dit level, daarom de reden van het inhuren van een expert.

Met deze informatie willen we als een team beginnen aan een nieuw avontuur met onze vegan sapjes. Betaald adverteren leidt doeltreffend en direct tot meer verkopen op je webshop. Je kan in de gaten houden wat het rendement is op Google en hiermee kunnen we eind van het jaar ons doel behalen. Dit biedt ons de mogelijkheid om verder uit te breiden en meer opbrengsten te genereren.