Helios Kliniek
Zorg

Heupprothese kan ervoor zorgen dat je niet meer belast wordt in dagelijkse activiteiten

Heb je op dit moment ontzettend veel last van je heup? Dan bestaat de kans dat het verstandig is om een heupprothese aan te laten brengen. Hierdoor kun je weer verder gaan met jouw dagelijkse activiteiten. Sinds een aantal jaar is het mogelijk om een prothese te krijgen via een kliniek. Het voordeel van een kliniek is dat je in de meeste gevallen al erg snel terecht kunt voor een consult. Vervolgens is de kans groot dat je ook als snel een operatie kunt ondergaan om jouw leven weer normaal op te kunnen pakken.

Pijn tijdens het sporten

De meeste mensen die last hebben van hun heup, ervaren vooral pijn tijdens het sporten. Daarnaast ervaren de meeste mensen ook pijn tijdens het uitvoeren  van dagelijkse werkzaamheden. Ook belemmert de pijn een groot deel van de activiteiten die mensen graag zouden willen doen, zoals het wandelen met familie. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal weer mogelijk is, zou je eens kunnen kijken of een heupprothese voor jou de oplossing is. 

Helios Kliniek

Heuppijn tijdens het lopen

Heb je momenteel last van je heupen tijdens het lopen, maar daarnaast ook tijdens het rusten? Dan is het verstandig om direct contact op te nemen met een expert. De kans is namelijk groot dat hij of zij jou kan helpen met het verhelpen van de pijn. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *