VITALIS
Zorg

OUD WORDEN BIJ VITALIS WOONZORG GROEP

Als oudere bij Vitalis word je eigenlijk altijd in de watten gelegd. Het is een organisatie waar ‘het hart’ in de meest letterlijke zin hoog in het vaandel staat. Een organisatie die haar ouderen op handen draagt, letterlijk én figuurlijk. Er wordt geluisterd naar ieders unieke verhaal en er wordt extra steun gegeven waar nodig. Het doel is om de bewoners écht te leren kennen, zodat de zorg direct aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de bewoner.

Binnen Vitalis wordt er veel voor de ouderen georganiseerd op verschillende gebieden. Denk hierbij aan muziekuitvoeringen, excursies, kien- en filmavonden en computerclubs. Alle zintuigen worden geprikkeld en er is voor ieder wat wils. Dit alles onder een uitstekende begeleiding zodat er continue een oog in het zeil wordt gehouden.  


VITALIS

Kunst staat hoog in het vaandel, zo zijn er culturele en culinaire festiviteiten. Er worden op alle locaties van Vitalis afwisselende exposities aangeboden in de algemene ruimtes. De restaurants van Vitalis spelen in op deze festiviteiten met o a themadiners. Kunst is een goed middel om gesprekken over belangrijke thema’s te openen. Het stimuleert daarnaast ook het onderlinge contact. Kunst dient als een goed instrument om te communiceren, en niet in de laatste plaats onder de dementerenden.

De specialistische zorg biedt vele mogelijkheden. De bewoners kunnen onder andere gebruik maken van muziek- fysio- en/of ergotherapie. Er wordt naar de oudere én de familie geluisterd en gekeken wat belangrijk en nodig is. Met deze informatie wordt er naar de best passende behandeling(en) gezocht. Elke dag werken er meer dan 90 specialisten voor de Vitalis Behandelgroep met als doel de ouderen zo snel als mogelijk weer op hun eigen benen te laten staan. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *