Stress verminderen

Stress verminderen

Al maanden had ik last van een overspannen gevoel. Ik kon het niet echt plaatsen waar dit vandaan kwam, maar ben ondertussen wel wat wijzer geworden. Slecht slapen en de hele dag had ik hoofdpijn. Daar begon het zo’n beetje mee. Op een dag had ik totaal geen zin meer om uit mijn bed te komen en heb me toen ziek gemeld op mijn werk. Ik heb een nogal drukke baan en daarnaast een grote kennissenkring. Dus veel weg. Het was óf sporten, óf werken en dan nog tussendoor al die bezoekjes aan vrienden en familie. Dat was op een slecht moment te veel.

Stress verminderen

Praktijk Yugen

Nadat ik een paar dagen met mezelf had geworsteld, raadde een vriendin mij aan om een bezoek te brengen aan de website van praktijk Yugen om stress verminderen te realiseren. Er word belooft, dat je daar op de juiste plek bent, om meer geluk en balans in je leven te krijgen. Ik dacht dat ik gelukkig was…Genoeg geld, een leuke baan en de juiste mensen om me heen. Dat was misschien ook wel zo, maar nu weet ik, dat het in mijn situatie om balans gaat. Meer balans vinden tussen werk, vrije tijd, sporten en vrijwilligerswerk. Want ja dat doe ik ook nog. Vrijwilliger door me in te zetten voor bejaarden.

Stress verminderen

Burnout

Als eerste ben ik naar de huisarts gegaan maar voelde daar weinig medewerking voor mijn klachten. Toen dus op aanraden naar praktijk Yugen. Wat een verademing! Op nuchtere maar wel heel liefdevolle manier, wordt er intuïtief verbinding met het onderbewuste gezocht. Dat klinkt vaag, maar dat is het helemaal niet. De diepere oorzaak van klachten worden op deze manier naar boven gehaald. Er wordt door energetische afstemming een diepe ontspanning bereikt. Balans wordt hersteld en de diepere blokkades worden weggenomen.

Ik ben er nog niet helemaal, maar wel al een heel stuk op de goede weg. Wanneer ik een bezoek heb gebracht aan de praktijk, voel ik me dagen daarna helemaal licht en vrij. Kijk voor meer informatie op de website en doe er je voordeel mee.