Tandartspraktijk uitgelicht

pexels-cedric-fauntleroy-4269693

Tandartspraktijk De Wijk nabij Meppel is dé tandartspraktijk waar je terecht kunt voor een professionele behandeling voor je gebit. Ook is deze praktijk een angsttandarts, dit houdt in dat je een bezoek aan de tandarts niet spannend hoeft te vinden. Er lopen veel professionals rond die ervaring hebben met het afnemen van deze angst en het nemen van extra tijd voor de bezoeker. Op de website van Tandartspraktijk De Wijk staat precies alle informatie die je nodig hebt en kan je gemakkelijk doorklikken naar het maken van een afspraak.

Behandelingen van de praktijk

Bij Tandartspraktijk De Wijk worden er verschillende behandelingen aangeboden. Een greep uit deze behandelingen zijn:

Periodieke controle, jaarlijks maak je een afspraak bij de tandarts om de gezondheid van het gebit te controleren. Deze controle is voornamelijk bedoeld voor het voorkomen van gebitsproblemen. Er wordt tijdens de controle gecontroleerd op eventuele gaatjes en ontstekingen.

Het vullen van gaatjes, wanneer je tand is beschadigd kan je kiezen om een gaatje te vullen. Het restaureren van je tand gaat ideaal met een vulling. Deze vulling voorkomt de pijn.

Wortelkanaalbehandeling, dit is een vrij flinke ingreep aangezien de wortelkanalen in je tand ontstoken kunnen raken door tandbederf, een vulling die niet meer goed is of een ontsteking en er dus bij de wortel, welke in verbinding staat met het bot, een behandeling plaatsvindt

Het verwijderen van kiezen en/of tanden, ook wel extractie genoemd, is soms nodig om toe te passen. De tandarts zorgt ervoor dat deze behandeling pijnloos kan worden uitgevoerd, af en toe is hier een verdoving voor nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *