Verwijder je schaamhaar eenvoudig

We weten inmiddels allemaal dat de mannen hun baard en/of snor altijd netjes onderhouden. Deze wordt geschoren of misschien wel getrimd. Maar wat dacht je van schaamhaar verwijderen. Je zult misschien denken dat dit een beetje gek is maar niets is minder waar. Schaamhaar verwijderen is tegenwoordig eigenlijk best normaal geworden. Er zijn namelijk heel erg veel mannen die dit doen. Wij gaan je verschillende tips geven zodat jij op de juiste manier te werk kunt gaan. Jij wilt van onder toch net zo netjes verzorgd zijn als dat jij je baard verzorgd?

Verzorg je schaamstreek goed

Het is natuurlijk belangrijk dat jij je schaamstreek een beetje meer aandacht geeft. Dat is ook niet zo gek want van onder wil jij natuurlijk ook lekker fris en verzorgd zijn. Wij gaan je vertellen hoe jij je schaamstreek het beste kunt verzorgen. Hierbij kun je denken aan het schaamhaar verwijderen, maar ook het trimmen en het onderhouden.

De beste tips voor het verzorgen van je schaamstreek

Wanneer jij aan de slag gaat met verzorging van je schaamstreek is het wel belangrijk dat jij voorzichtig bent. Schaamhaar verwijderen of onderhouden hoeft echt niet moeilijk te zijn. Gebruik onderstaande tips voor de beste verzorging.

·        Begin altijd met een goede voorbereiding. Zorg dat jij jezelf lekker gedoucht hebt en dat jij jezelf goed afdroogt. Heb je een behoorlijke bos schaamhaar gebruik dan een kam om eventuele knopen te verwijderen.

·        Maak jezelf en de trimmer gemakkelijk. Wanneer je begint met trimmen dan trek je eerst de huid strak en ga je mee in de richting van de groei van het schaamhaar. Daarna ga je tegen de haargroeirichting in. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van een spiegel.

·        Doe voorzichtig. Verzorging in je lies en schaamstreek vraagt om voorzichtigheid. Doe dit niet te snel en maak korte bewegingen. Blijf ook niet te lang op dezelfde plek, omdat dit irritatie zou kunnen opleveren.

·        Gebruik de juiste middelen voor het trimmen of het scheren. Zorg ervoor dat je de juiste middelen gebruikt voor het schaamhaar verwijderen. Voor de moeilijke plekjes kun je het beste iets met een wat rondere kop gebruiken.

·        Trimmen op een lengte die je prettig vindt. Begin op een wat langere lengte als je net begint, je kunt deze namelijk steeds iets korter zetten. Zorg ervoor dat je dit af en toe controleert. Jij bereikt op een eenvoudige manier de lengte die jij prettig vindt.

·        Verkoel de huid. Het kan nogal belangrijk zijn de huid te behandelen na het scheren of trimmen. Verzorgde scheerbeurt of juiste een mislukte scheerbeurt? Zorg ervoor dat je de huid verkoelt met eerst koud water, deze dep je droog met een zachte doek. Daarna kun je een ongeparfumeerde lotion aanbrengen om de huid te verzorgen.

·        Onderhoud je schaamstreek. We hebben je precies uitgelegd hoe jij je schaamhaar kunt trimmen en/of scheren. Nu is het zaak dit goed te onderhouden. Voor het goed onderhouden van je schaamstreek is het aan te raden je schaamstreek eens in de 7 tot 12 dagen bij te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *