relatietherapie rotterdam
Zorg

Vindt jouw liefde terug!

Een relatie zit nu eenmaal met ups and downs in mekaar. De ene keer kunnen jullie knuffelen van geluk en de andere keer vermijden jullie elkaar. Eigenlijk klinkt het cliché wanneer er gesproken wordt over het feit dat het erbij past. Maar niets is minder waar. Sterker nog, jouw liefde wil jij toch ook weer terug zien te vinden in jouw partner? Ga met elkaar in gesprek en zorg ervoor dat deze obstakels worden weggewerkt. Lukt dit niet? Schakel dan snel de goede hulp in van relatietherapie in Rotterdam.

Ondersteuning en begrip

relatietherapie rotterdam

In een huwelijk hoor je elkaar blind te kunnen vertrouwen. Ongeacht welke zaken er aan de orde zijn. Met elkaar blijven communiceren creëer je direct ook begrip en ondersteuning wanneer het nodig is. Maar wat nou wanneer jouw partner is vreemd gegaan? Zal je dan boos zijn of het aan jezelf verwijten? Wanneer je een “nieuwe start” wilt maken, dan is het raadzaam om hier hulp bij te halen wanneer dit niet samen lukt. De band van vertrouwen is beschadigt en dat kan je niet eventjes repareren. Hier moet tijd overheen en wellicht professionele hulp. Met de juiste hulp kan ook dit probleem uit de lucht worden geholpen. Jullie zullen er beide voor in moeten staan om hulp te krijgen.

relatietherapie rotterdam

Waarom professionele hulp?

Veel huwelijken en relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en communicatie. Wanneer er in één van deze twee een knik zit, dan ga jij je daar alleen maar op focussen. Eigenlijk is dat geen verkeerde denkvermogen, dit doen wij allen. Maar het is wel enorm belangrijk om deze obstakel uit de weg te helpen zodat je weer verliefd kunt worden. Bij Kim Boersema leer je niet alleen om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Als eerste leer je weer verliefd te worden. Dat is het belangrijkste van de gehele samenleving tussen jou en jouw partner.