Vinyl handschoenen bestellen: waar moet ik op letten?

vinyl handschoenen

Tegenwoordig kunt u van alles online bestellen. Kleding, etenswaren en zo ook vinyl handschoenen voor uw werk. Door online uw producten te bestellen en te betalen bespaard u veel tijd. Zo hoeft u niet meer naar de winkel en kunt u direct uw producten in uw winkelmandje gooien, veilig afrekenen en binnen een korte tijd heeft u uw bestelde producten in huis. Bij De Boer Dental kunt u zo op uw gemakje uw vinyl handschoenen online bestellen. Op de website van De Boer Dental vindt u een ruime keuze uit verschillende soorten en maten vinyl handschoenen. Voor iedere branche zijn er diverse handschoenen te verkrijgen. Zo verkoopt De Boer Dental ook nitril handschoenen en latex handschoenen. Vindt het lastig om de juiste maat te bepalen of de juiste handschoen? U kunt bij De Boer Dental een gratis proefpakket aanvragen. Zo kunt u op de werkvloer ervaren welke handschoen het beste bij uw werkzaamheden past. U kunt gemakkelijk via de webwinkel uw vinyl handschoenen bestellen. 

vinyl handschoenen

Kenmerken van vinyl handschoenen

De handschoenen die gemaakt zijn van vinyl kunt u herkennen aan het zachte materiaal en de fijne pasvorm. Daarnaast bieden deze handschoenen een optimale allergievrije bescherming voor uw handen. Zij bieden u een goed draagcomfort aan en de handschoenen zijn latexvrij, licht gepoederd en zeer geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex.

De vinyl handschoenen staan bekend als:

  • niet toxisch, allergievrij, latexvrij en licht gepoederd
  • gemaakt van polyvinyl (PVC)
  • prettig draagcomfort, goede pasvorm en goed tastgevoel
  • redelijk goede weerstand tegen zuren, basen, oliën, vetten, peroxiden en aminen
  • goede weerstand tegen slijtage
  • geschikt voor eenmalig gebruik
  • geschikt voor gebruikers die gevoelig zijn voor latex eiwitten
  • geschikt voor korte behandelingen
  • bieden bescherming tegen vervuiling bij behandelingen met een beperkt besmettingsrisico bij lagere risico en bij niet-invasieve procedures in o.a. de horeca, schoonmaakbranche, verpakkingsindustrie, levensmiddelenindustrie of cosmetische industrie

Vinyl handschoenen bij De Boer Dental

vinyl handschoenen

U bent bij De Boer Dental op het juiste adres voor het online bestellen van vinyl handschoenen. Naast het verkopen van vinyl handschoenen bent u bij De Boer Dental ook op de juiste plek voor haarnetjes, desinfecterende zeep en zadelkrukken. De Boer Dental staat bekend om zijn tandartsapparatuur en alle benodigdheden voor het uitvoeren van tandarts-handelingen. Daarnaast kunt u de wegwerphandschoenen van De Boer Dental ook gebruiken in schoonheidssalons, pedicures en bij nagelsalons. Neem een kijkje op de website van De Boer Dental en laat u verrassen door de vele producten die zij u aanbieden.