Mens en gezondheid

Waar kunt u nog authentiek Himalaya zout kopen?

Na de oprichting van onze oosterse restaurantketen een paar jaar geleden hebben wij, zoals elk goedlopend bedrijf zou moeten doen, onze inventaris en online reviews bijgehouden. Na het onderzoeken van deze jarenlang verzamelde berg van info kwamen wij tot de conclusie dat een van de weinige zwakke punten in onze keten op een onverwachte plek ligt, namelijk de zoutconsumptie! Als oosters restaurant gaat er per gerecht behoorlijk wat zout doorheen, en hoewel de zoutprijs sinds de middeleeuwen is gekelderd is het beslist nog geen goedkoop spul! Dit was dan ook duidelijk te zien in ons uitgavenpatroon door de jaren heen, en ook de online reviews rond deze kwestie lieten te wensen over, mensen vonden het reguliere keukenzout dat wij gebruiken niet professioneel overkomen. Kortom, het was tijd voor actie, om ons bedrijf goed te laten lopen op de lange termijn moeten we natuurlijk aan de klanten, en de kosten denken. Maar dit brengt ons bij het volgende punt, hoe kom ik aan goedkoper zout, en belangrijker nog, welke zoutsoorten zijn er allemaal? Om antwoorden te vinden op deze brandende vragen besloten wij om ons te verdiepen in de wondere wereld van de zouten, en tot onze verbazing was het zoutaanbod van verschillende soorten, en prijzen, overweldigend! Na wat rondvragen binnen onze klantenkring en wat online research kwamen we tot de conclusie om Himalaya zout uit het grote web van verschillende opties te kiezen. Himalaya zout wordt verkocht in grote brokken en is mede daardoor erg voordelig voor onze portemonnee, daarbij komt de bijzondere en exotische uitstraling van dit zout. Het heeft een mysterieuze roze kleur, die goed in de smaak zal vallen bij onze klanten! Tijdens onze zoektocht naar een betrouwbare aanbieder voor ons Himalaya zout zijn wij naturaplaza.nl tegengekomen. Deze website greep meteen de aandacht met zijn professionele uitstraling naturaplaza biedt een zeer uitgebreid assortiment in vele producten waaronder verschillende soorten zouten, en dus ook ons pareltje, Himalaya zout! Wij besloten op basis van de professioneel ogende website over te gaan tot een bestelling, en zoals verwacht kon het niet beter gaan!

Dé plek voor uw Himalaya zout en nog zoveel meer!

Zoals verwacht ging de bestelling bij naturaplaza.nl ongelooflijk soepel, door het vreselijk grote aanbod zit er voor iedereen wel wat bij en wij raden u dan ook sterk aan om is een kijkje te nemen op deze website! De service was goed en de levering was sneller dan verwacht. Ook de kwaliteit van het geleverde product was ongeëvenaard. Al met al dus een zeer plezierige transactie die zeker aan te raden is!

Meer weten over deze groothandel?

Mocht u interesse hebben in meer informatie over naturaplaza kunt u hier terecht:

  • De website naturaplaza.nl biedt uitkomst voor al uw vragen, neem een kijkje in het assortiment of plaats meteen een bestelling!
  • Neem contact op met de klantenservice voor specifieke vragen en ondervindt de excellente service van naturaplaza zelf!
  • Als u twijfels heeft over het assortiment, twijfel dan niet langer, alles wat u maar kan willen is aanwezig.

Wij hopen dat u met hetzelfde plezier zaken zult doen met naturaplaza als wij!Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *