Gezondheid,  Lichaam

Waarom Leidschenveen een goede plek is om te wonen

Wij weten natuurlijk al lang dat Leidschenveen een fijne plek is om te wonen, maar het schijnt zo te zijn dat niet iedereen hiervan overtuigd is. Daarom vertellen we je in deze blog waarom je er zo fijn kunt wonen. Lees dus gauw verder en kom er achter!

Je zit vlakbij Den Haag, maar woont niet in een drukke stad

Voor iedereen die graag naar de stad toe gaat, maar er liever niet wil wonen, is Leidschenveen een ideale plek. Je zit namelijk in een mum van tijd in het centrum van Den Haag. Toch woon je zelf relatief rustig. In die zin heb je dus het beste van twee werelden wanneer je in Leidschenveen gaat wonen!

Alle gemakken zijn binnen handbereik

Leidschenveen is niet bijzonder groot, maar je vindt er wel alle gemakken die je graag in je omgeving zou willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan sportclubs, een gezondheidscentrum en zelfs fysiotherapie Leidschenveen! Kortom, wanneer je in Leidschenveen woont heb je alle faciliteiten binnen handbereik. Hier kun je dus altijd van op aan.

Je wandelt zo de natuur in

Dat hoef je natuurlijk niet wandelend te doen. Je kunt ook met de fiets of op skates bijvoorbeeld. Het draait er in ieder geval om dat je in Leidschenveen altijd vlakbij de natuur bent. Binnen vijf minuten wandel je tussen de weides met een zonnetje op je gezicht en kun je dus heerlijk een frisse neus halen. Dat is nog eens prettig wonen.

Wat vindt jij belangrijk?

Wij vinden bovenstaande punten belangrijk en prettig, maar misschien zijn er voor jou wel hele andere dingen belangrijk. Wanneer je een nieuwe woonplaats kiest is het vooral belangrijk dat jij je er zelf goed bij voelt. Laat dit dan ook het zwaarst meewegen in je keuze!