Wandelcoaching
Gezondheid

Wordt weer rustig in de natuur

Er zijn veel mensen die gaan wandelen in de natuur wanneer ze even tot rust moeten komen, je kunt de natuur en het wandelen ook betrekken in een coachingsprogramma. Vaak worden door de coach verschillende voordelen ervaren, ieder persoon reageert daar anders op maar over het algemeen positief. Natuur werkt in veel gevallen rustgevend, hierdoor kun je meer ontspannen en praat je eenvoudiger over je problemen en gevoelens. Je bent er uit en hebt geen last van de dagelijkse sleur die wel wordt ervaren als je binnen een gesprek hebt. Wandelcoaching is ideaal als je even rust in je hoofd wilt.

Wandelcoaching

Ook voor mensen met burn out klachten

Ervaar je burn out klachten dan is de therapie in combinatie met de natuur misschien wel een schot in de roos. Ook bij hoge bloeddruk en stress is de natuur iets wat een positieve invloed heeft op je gestel. Stabiliteit in de vorm van op tijd naar bed gaan en eten is voor iemand met burn out klachten erg belangrijk, hiermee wordt het genezingsproces voor de helft al bepaald. Werken met Wandelcoaching kan ook verrassend zijn, geen dag is hetzelfde in de natuur. De verrassende dingen en het praten met de coach werken ontspannend op je gestel.

Wandelcoaching

Unieke combinatie van hulpverleners

Een grote groep van verschillende hulpverleners staan klaar om je iedere dag te helpen wanneer je problemen hebt. Alle hulpverleners hebben een ding gemeen, ze zijn er om jou te helpen en weer op het goede pad te krijgen. Met Wandelcoaching wordt het hele proces versneld, je merkt dat het beter helpt dan alleen zitten aan een tafel om te praten. De opzet is natuurlijk niet het wandelen, maar de combinatie van therapie en wandelen is wel een unieke combinatie. De natuur heeft geen mening, is altijd eerlijk en puur zoals we willen.