Zoek jij een baan in de uitdagende zorgsector? Ontdek Zorgdesq!

Happy elder woman sitting on white sofa and listening to nurse reading a book out loud. Professional helpful caregiver comforting smiling senior woman at nursing home

Werken in de zorg in Brabant

Arbeidsbemiddelingsbureau Zorgdesq zorgt voor leuke en afwisselende banen in de zorg die perfect bij jou passen. Werken in de zorg kan je op veel manieren invullen. Ben je op zoek naar tijdelijk werk als uitzendkracht, wil je werken via detachering of ben je liever op zoek naar een vaste baan? Zorgdesq biedt je talloze opdrachten en vacatures aan, toegespitst op jouw persoonlijke wensen, competenties en behoeften.

De missie van Zorgdesq

Fluitend naar je werk toe gaan, dat willen wij bereiken! Zorgdesq is er namelijk van overtuigd dat de juiste baan voor iedereen te vinden is. Een baan moet uitdaging, plezier en uiteraard doorgroeimogelijkheden bieden maar het blijkt niet altijd even makkelijk te zijn om de ideale baan te vinden. Het is onze missie om voor jou een baan te vinden die naadloos aansluit bij jouw voorkeuren en ambities. Er staan talloze vacatures in de zorg in Noord Brabant open. Ontdek ze allemaal en check of er wat voor je tussen zit.

hartaandoening

Onze 5 beloften aan kandidaten:

  1. Aandacht voor jou als persoon, we zijn er altijd voor je en je hoort bij ons team.
  2. We gaan voor de lange termijn, persoonlijke betrokkenheid, fijn samenwerken, gezamenlijke belangen dit alles met oog voor jouw werk-privé balans.
  3. Tijd voor jouw persoonlijke groei, wij helpen jou het beste uit jezelf te halen. We spreken waardering uit voor dingen die goed gaan maar houden je soms ook een spiegel voor als dat nodig is. We blijven daarbij altijd binnen de grenzen van respect.
  4. Je vindt bij ons duidelijkheid en eerlijkheid, we komen onze afspraken na en betalen netjes en altijd op tijd.
  5. Wij regelen veel voor je zodat jij met plezier naar je werk gaat.

Persoonlijke aanpak met onze kandidaten

Jij staat bij ons als persoon centraal, want ook jij hoort bij ons team. Daarom zoeken we altijd naar een oplossing waar zowel werkgever als werknemer tevreden is. Wij geven elkaar de ruimte om elkaar en elkaars belangen te begrijpen, deze ruimte ontstaat door tijd en aandacht. We zijn een club die blij wordt als we jou je mogelijkheden zien benutten. Als jij groeit. Uiteraard denken wij altijd met je mee als het gaat om begeleiding of bijscholing. Laat je eens inspireren door alle mogelijkheden en neem eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *